Η Αποστολή μας

Να προσφέρουμε πάντα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών μας, καινοτομώντας στις επιλογές μας.

Η Φιλοσοφία μας

Όραμά μας είναι να πρωταγωνιστούμε στην Ελληνική αγορά, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας πάντα, αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Οι Δραστηριότητες μας? Να επιλέγουμε, να αντιπροσωπεύουμε, να διανέμουμε και να εμπορευόμαστε τα καλύτερα και τα πιο εξελιγμένα προϊόντα πληροφορικής, ενώ ταυτοχρόνως να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο στόχος μας είναι, να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και των εργαζομένων μας. Όλες μας οι σχέσεις χαρακτηρίζονται από αφοσίωση στις κοινές μας αξίες:

- Ακεραιότητα
Έχουμε έναν ενιαίο λόγο. Εκφραζόμαστε με αυτόν, δεσμευόμαστε από αυτόν και εμμένουμε σε αυτόν με ειλικρίνεια.
- Σεβασμός
Κάθε άτομο με το οποίο συνεργαζόμαστε, εντός και εκτός του πλαισίου της επιχείρησής μας, έχει την δική του αξία και αξίζει το σεβασμό και την υπόληψή μας. Σεβόμαστε το
κοινωνικό σύνολο που λειτουργούμε αλλά και το περιβάλλον στο οποίο επιχειρούμε.
- Υπευθυνότητα
Όλοι μας αναλαμβάνουμε την ευθύνη των αποφάσεών μας και θεωρούμε τους εαυτούς μας υπεύθυνους για την πλήρη επίλυση κάθε προβλήματος που αναλαμβάνουμε να λύσουμε.
- Ενθάρρυνση
Εκτιμούμε και ανταμείβουμε την ανάληψη τολμηρών πρωτοβουλιών και την επιτυχία που αυτή μπορεί να επιφέρει.
- Πρωτοβουλία
Δεν διστάζουμε να εντοπίσουμε προβλήματα, ακόμα και αν αυτά δεν εμπίπτουν στη δική μας ευθύνη και πρόθυμα συμβάλλουμε στην επίλυσή τους. Όλοι μας αναγνωρίζουμε και ενθαρρύνουμε την αλλαγή ως μοναδικό δρόμο προς την πρόοδο και την ευημερία.